Faciliteiten

Taman Agung

Het appartement is gesitueerd zich in het kleinschalige hotel Taman Agung in Sanur. Het bevindt zich in het centrum van Sanur dicht bij het strand (500 meter). Vlakbij het hotel zijn veel winkeltjes en restaurantjes.

Rustig gelegen

Alhoewel het hotel in het centrum van Sanur ligt is het rustig gelegen. Het appartement zit op een hoek op de begane grond. Het ligt in een  sfeervolle Balinese binnentuin.

Fietsen

Bij het appartement zijn drie fietsen voor u ter beschikking. Het is namelijk heerlijk om de omgeving te verkennen per fiets, het gezellige Sanur en het eindeloze fietspad langs de zee waar je je ogen uitkijkt!

Airport pick-up en privé vervoer voor trips

Desgewenst brengen wij u in contact met een toegewijde Engels sprekende chauffeur die u opwacht op het vliegveld en u naar het appartement brengt. Ook kan hij u driver zijn voor trips op Bali.

Restaurant

Het hotel heeft een restaurant waar u voor een paar Euro kunt ontbijten, lunchen en dineren. In de keuken van het appartement kunt u natuurlijk  zelf  koken. De ingrediënten voor een uitgebreid ontbijt (brood yoghurt, muesli etc.) lunch en avondmaaltijd  kunt u kopen bij de Hardy's om de hoek.

Internet

Als u zelf een laptop meeneemt kunt u gebruik maken van het gratis ter beschikking staande WiFi internet. Mocht u gebruik willen maken van een computer dan kan dat in het hotel bij de receptie of  in het internetcafé tegenover het hotel, waar lekkere koffie wordt geserveerd!

Zwembaden

Het hotel heeft de beschikking over meerdere zwembaden waarvan twee voor algemeen gebruik. Bij de zwembaden staan zonnebedden met matras, parasol en zitjes. Zwembadhandoeken zijn gratis te verkrijgen bij de receptie van het hotel.
Vlak tegenover het terras van appartement Het Tropenhuis (10 meter) ligt een zwembad.